23 нояб. 2008 г., 01:44

Зима 

  Поэзия » Для детей
926 0 2

Сняг се сипе от небето,

сняг вали, вали...

До снежния човек детето

весело стои.

 

Снежко по небето

весело танцува...

Над гората и полето

вятърът се разлудува.

 

Всички палави деца

се скриха у дома,

На топличко се гушат

приказки да слушат.

1984г.

© Диди Ф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??