Сняг се сипе от небето,
сняг вали, вали...
До снежния човек детето
весело стои.
Снежко по небето
весело танцува...
Над гората и полето
вятърът се разлудува.
Всички палави деца
се скриха у дома,
На топличко се гушат
приказки да слушат.
1984г.
© Диди Ф Всички права запазени