12.11.2007
Настъпи зима в любовта ти
и като снежинка се стопи.
Красива беше, беше чиста -
но краткотрайна бе, уви.
Обичана със страшна сила,
с теб наистина живях.
Но съдба жестока предрешила
в любовта ни да настъпи крах.
Творец на щастието ми беше,
творец на болката ми, Си.
И макар да знаеше, че ще ме погубиш,
отново в мене се прицели Ти!
Обичам те и ще те обичам,
както било е винаги и досега.
Но знам, в живота ми ако те няма,
приключила съм с Любовта!
© Виолета Todos los derechos reservados
С много обич!!!