2 feb 2013, 13:44

Зимен ден 

  Poesía » Del paisaje
486 0 0

Зима е, навън отново е студено,

всичко пак е заледено.

Натрупала се е снежната покривка,

в хралупата прибра се вече Сивка.

Децата спускат се с шейни,

а вън вали, вали.

Сега започна снежната борба,

струва си да видиш тази красота.

Никой не усетил - минал е деня,

целият в снежната игра.

"Късно е, прибирайте се вкъщи",

извика там глас и започна да се мръщи.

"За днес пързалката приключи",

замлъкна всичко и вратата се заключи.

 

© Давид Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??