17 ene 2012, 23:14

Зимен флирт 

  Poesía
577 0 10
Студеният вятър пее в комина
своята песен на влюбен хлапак,
отново безсрамно с бялата зима
флиртуват по нощите до съмнало чак.

Танцуват на двора танца си снежен -
пируети красиви с последни листа.
По всички витрини с четчици нежни
рисуват кристални, искрящи цветя.

Преспи и сняг по площада помитат,
гонят се палаво, като малки деца,
за идваща пролет дори и не питат,
не мислят, танцуват на воля в нощта.

 
 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??