Аз съм скитник без път.
Две звезди са ми братя.
Нежен полъх – гласът.
Спя в небе над земята.
Сетне бдя у души.
И им паля искрички.
Бог не беше сгрешил.
Аз съм скитник и пристан.
Ти у мен ще се спреш.
И ще чакаш да живна.
Виж снежинките днес.
Пак е приказка зимна…
© Небесен Владетел Todos los derechos reservados