12 abr 2014, 19:37

Зимни чудеса 

  Poesía » Otra
605 2 0

                                            Зимни чудеса                                                                                                                                                                                                                                                                                  Сияе нощ величествена, свята                                                                                                            огряна от безброй звезди                                                                                                                      и в тишината бяла се разнасят                                                                                                          смях и коледни мечти.                                                                                                                                                                                                                                                                                             Блестят прозорци, градове, села,                                                                                                       всеки дом е пълен с топлина                                                                                                               и белите поля навън                                                                                                                             шептят ни със вълшебен звън.                                                                                                                                                                                                                                                                              Красив камбанен звън надежда                                                                                                          разкрива зимни чудеса,                                                                                                                        елате всички да посрещнем                                                                                                                раждането на Христа. 

© Надежда Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??