Зимни чудеса Сияе нощ величествена, свята огряна от безброй звезди и в тишината бяла се разнасят смях и коледни мечти. Блестят прозорци, градове, села, всеки дом е пълен с топлина и белите поля навън шептят ни със вълшебен звън. Красив камбанен звън надежда разкрива зимни чудеса, елате всички да посрещнем раждането на Христа.
© Надежда Александрова Всички права запазени