1 jun 2024, 8:15

Зло! 

  Poesía
161 3 2

А трябваше ли да погубваме доброто!?

Нима завиждаме на добрина та, и защо?

Злобата не е ли сянката, която...

във нея доброто не вирей.

 

Залъгваме ,не другиго...а себе си.

На традициите никой днес не вярва...

Парите,дяволи зловещи изпиват

мозъци човешки и в зомби

ги превръщат може би.

 

Плачете...не за мен за вас.

Врагът не е отстреща...

А вие,самият грях,Боже,плача...

и защо ,слаб ли съм,или Зло!?

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??