А трябваше ли да погубваме доброто!?
Нима завиждаме на добрина та, и защо?
Злобата не е ли сянката, която...
във нея доброто не вирей.
Залъгваме ,не другиго...а себе си.
На традициите никой днес не вярва...
Парите,дяволи зловещи изпиват
мозъци човешки и в зомби
ги превръщат може би.
Плачете...не за мен за вас.
Врагът не е отстреща...
А вие,самият грях,Боже,плача...
и защо ,слаб ли съм,или Зло!?
© Ангел All rights reserved.