31 ago 2011, 13:01  

Злото обича избраните 

  Poesía » De amor
784 0 17

Злото обича избраните

 

Чакам, наричам обичане.

Думи и вечност се сливат.

А в поднебесната нива

съскат искрици камшичени.

 

С мраз, острострунен, кармичен,

хала зората опива.

Стръвно надеждите срива.

В спомени прашни се стича.

 

Чезнат, не пеят днес птиците.

Бди тишина смъртоносна –

с адска палитра разрошва

черни, безродни къртичини.

 

Злото обича избраните –

гложди неистово раните.

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??