Злото обича избраните
Чакам, наричам обичане.
Думи и вечност се сливат.
А в поднебесната нива
съскат искрици камшичени.
С мраз, острострунен, кармичен,
хала зората опива.
Стръвно надеждите срива.
В спомени прашни се стича.
Чезнат, не пеят днес птиците.
Бди тишина смъртоносна –
с адска палитра разрошва
черни, безродни къртичини.
Злото обича избраните –
гложди неистово раните.
© Плами All rights reserved.