27 nov 2007, 9:32

Зловещо 

  Poesía » Otra
1020 0 3

Камбанен звън разцепва тишината,

полунощ настъпва пак.

Демоните скитат по земята,

забулени от самота и мрак.

Сенки прокрадват се в тъмнината,

грее зловещо пълната луна.

Писъци разцепват тишината,

дебне своите жертви смъртта.

Страшен вопъл заглъхва в далечината,

изгасва нечий живот.

Само споменът остава на земята,

спомен и запълнен гроб.

© Стоян Керанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??