Nov 27, 2007, 9:32 AM

Зловещо 

  Poetry » Other
1142 0 3

Камбанен звън разцепва тишината,

полунощ настъпва пак.

Демоните скитат по земята,

забулени от самота и мрак.

Сенки прокрадват се в тъмнината,

грее зловещо пълната луна.

Писъци разцепват тишината,

дебне своите жертви смъртта.

Страшен вопъл заглъхва в далечината,

изгасва нечий живот.

Само споменът остава на земята,

спомен и запълнен гроб.

© Стоян Керанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??