27.11.2007 г., 9:32 ч.

Зловещо 

  Поезия » Друга
1015 0 3

Камбанен звън разцепва тишината,

полунощ настъпва пак.

Демоните скитат по земята,

забулени от самота и мрак.

Сенки прокрадват се в тъмнината,

грее зловещо пълната луна.

Писъци разцепват тишината,

дебне своите жертви смъртта.

Страшен вопъл заглъхва в далечината,

изгасва нечий живот.

Само споменът остава на земята,

спомен и запълнен гроб.

© Стоян Керанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??