2 sept 2017, 10:53

Знаците на любовта 

  Poesía » De amor
271 0 1

Забравих си граматиката

от думите във твоята уста.

Обърках математиката

по разпиляните от теб листа.

 

Сред нотите се аз загубих

изписани от твоето гласче.

Признавам в тебе, че се влюбих,

като в узряло плодово дръвче.

 

И в тази сянка под дръвчето

аз търся твоя тих и топъл хлад.

Че полудява ми сърцето

По тебе днеска от любовен глад.

 

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??