Sep 2, 2017, 10:53 AM

Знаците на любовта 

  Poetry » Love
269 0 1

Забравих си граматиката

от думите във твоята уста.

Обърках математиката

по разпиляните от теб листа.

 

Сред нотите се аз загубих

изписани от твоето гласче.

Признавам в тебе, че се влюбих,

като в узряло плодово дръвче.

 

И в тази сянка под дръвчето

аз търся твоя тих и топъл хлад.

Че полудява ми сърцето

По тебе днеска от любовен глад.

 

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??