20 ene 2024, 21:58

Знаех това... 

  Poesía » De amor, Filosófica
577 6 12

Животът е пепел без огъня на любовта,

без любов светът е като луд танц на смъртта,

без любов светлината в мен се превърна в нощ

сто хиляди пъти или още

Чакането на любов е деликатес на самотата

плащаме скъпо за това -

главата - пресмята,

и сега свещите за вечеря са угаснали

смърт пируети завърта отново - знаех това...

© Сенилга Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??