20 янв. 2024 г., 21:58

Знаех това... 

  Поэзия » Любовная, Философская
573 6 12

Животът е пепел без огъня на любовта,

без любов светът е като луд танц на смъртта,

без любов светлината в мен се превърна в нощ

сто хиляди пъти или още

Чакането на любов е деликатес на самотата

плащаме скъпо за това -

главата - пресмята,

и сега свещите за вечеря са угаснали

смърт пируети завърта отново - знаех това...

© Сенилга Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

16 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??