10 sept 2009, 7:49

Зряла круша 

  Poesía » Erótica
1581 0 39

 

Паднах - зряла круша

в твоите нозе...

Тихичко се сгуших -

взе ме на ръце,

страстно ме отхапа.

Сочно-сладка бях

и без дъх се стапях...

 

От любов умрях.

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??