10.09.2009 г., 7:49 ч.

Зряла круша 

  Поезия » Еротична
1578 0 39

 

Паднах - зряла круша

в твоите нозе...

Тихичко се сгуших -

взе ме на ръце,

страстно ме отхапа.

Сочно-сладка бях

и без дъх се стапях...

 

От любов умрях.

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??