Звезда блещука,
сияе мрака.
Времето чака.
Нощта съзира
как без да спира
да се съблича,
едната сянка
към друга тича.
Будилник трака.
Светлина прозира
и лъч намира.
Душата разбира,
че нейната звезда
с утрото не умира.
© Todos los derechos reservados