30 may 2010, 22:08

Звезда без име 

  Poesía
1160 0 7

В този свят, пропит от тъга,

да намерим бряг, да открием земя.

Ще свети над нас пътеводна звезда.

Ще ни посочи храм, за да простя.

Да мечтаем под цветна дъга...

да потърсим пак любовта.

Тя живее в нас – знаеш това.

Ще замълча...

Ще изтриеш сълзите ми.

И пак за теб ще съм онази красива,

без име звезда...

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??