30 мая 2010 г., 22:08

Звезда без име 

  Поэзия
1157 0 7

В този свят, пропит от тъга,

да намерим бряг, да открием земя.

Ще свети над нас пътеводна звезда.

Ще ни посочи храм, за да простя.

Да мечтаем под цветна дъга...

да потърсим пак любовта.

Тя живее в нас – знаеш това.

Ще замълча...

Ще изтриеш сълзите ми.

И пак за теб ще съм онази красива,

без име звезда...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??