May 30, 2010, 10:08 PM

Звезда без име 

  Poetry
1158 0 7

В този свят, пропит от тъга,

да намерим бряг, да открием земя.

Ще свети над нас пътеводна звезда.

Ще ни посочи храм, за да простя.

Да мечтаем под цветна дъга...

да потърсим пак любовта.

Тя живее в нас – знаеш това.

Ще замълча...

Ще изтриеш сълзите ми.

И пак за теб ще съм онази красива,

без име звезда...

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??