30.05.2010 г., 22:08 ч.

Звезда без име 

  Поезия
1156 0 7

В този свят, пропит от тъга,

да намерим бряг, да открием земя.

Ще свети над нас пътеводна звезда.

Ще ни посочи храм, за да простя.

Да мечтаем под цветна дъга...

да потърсим пак любовта.

Тя живее в нас – знаеш това.

Ще замълча...

Ще изтриеш сълзите ми.

И пак за теб ще съм онази красива,

без име звезда...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??