Пребродих Звездните пространства,
бях Скитник сам, във Чудни Небеса,
живях аз дълго с Светли същества
и по случайност ли попаднах?
Но слязох тук, на Грешната Земя!
Какво ли търсех? Всеки знае,
копнеех да Открия Любовта!
А чаках с жажда хиляди Еони,
за да намеря Теб - Изящна Красота!
И ето най-накрая Те докоснах,
със трепет хванах твоята ръка
и знаех, няма вече да те пусна,
ще бъдем заедно във Любовта!
А Синевата сякаш се отвори,
запяха Ангелските Същества,
Благослови Ни Бог със Свойта Воля,
пред Вечността се свързахме в Едно!
Щастливи с Теб тогава полетяхме
на своите във миг пораснали крила,
открих накрая Щастие и Пълнота!
© Ангел Филипов Todos los derechos reservados