Dec 5, 2011, 2:27 PM

Звезден Скитник 

  Poetry » Love
428 0 3

Пребродих Звездните пространства,

бях Скитник сам, във Чудни Небеса,

живях аз дълго с Светли същества

и по случайност ли попаднах?

Но слязох тук, на Грешната Земя!

Какво ли търсех? Всеки знае,

копнеех да Открия Любовта!

А чаках с жажда хиляди Еони,

за да намеря Теб - Изящна Красота!

И ето най-накрая Те докоснах,

със трепет хванах твоята ръка

и знаех, няма вече да те пусна,

ще бъдем заедно във Любовта!

А Синевата сякаш се отвори,

запяха Ангелските Същества,

Благослови Ни Бог със Свойта Воля,

пред  Вечността се свързахме в Едно!

Щастливи с Теб тогава полетяхме

на своите във миг пораснали крила,

открих накрая Щастие и Пълнота!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??