3 jun 2007, 16:32

Звездички 

  Poesía
521 0 1

Звездички - блещукат те
като безброй очички.
Небето - ясно и дълбоко
като душата на детето.
Луната шепне тихичко слова -
за мечти, за чудеса...
А ти стоиш във тъмнината
с лист хартия  и се чудиш как
да нарисуваш тази приказна магия... :)

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти за силните думи,Маги...и аз те обичам :P
Propuestas
: ??:??