3.06.2007 г., 16:32 ч.

Звездички 

  Поезия
520 0 1

Звездички - блещукат те
като безброй очички.
Небето - ясно и дълбоко
като душата на детето.
Луната шепне тихичко слова -
за мечти, за чудеса...
А ти стоиш във тъмнината
с лист хартия  и се чудиш как
да нарисуваш тази приказна магия... :)

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти за силните думи,Маги...и аз те обичам :P
Предложения
: ??:??