2 jul 2007, 11:37

звездно танцуване 

  Poesía
633 0 17

Да запалим звездите в очите си!
Искаш ли? Тази нощ да празнуваме
и да слеем душите си с истини,
тези, дето в съня не забравяме.
Моя звездна любов от мечтите ми,
лунно сияние, вплетено в дланите,
трепетна обич, обвита в зениците
и синееща ласка от нежност в косите.
Да отлитнем в своя полет в небето,
със дъха си да погалим планетите.
Да усети вселената трепета на сърцето,
че земята е малка за моето обичане...
Ще наливам надежност във чашите,
ще отпиваме вярата, без дозиране
и прелялата любов във душите ни
ще ни слее във звездно танцуване.
И след нас ще изгрее нов ден,
всеки свойто щастие сам намира.
Аз ще бъда във теб, ти във мен.
Ще пулсира от радост всемира...


© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??