7 дек. 2013 г., 20:11

* * * 

  Поэзия » Философская
507 0 0

Разплачи ме, това най-добре го умееш,
и се радвай на мойте сълзи!
Израз на сила, която владееш,
или безсилие в мойте очи?

Назови ме жалка, виновна, страхлива,
ще понеса и това.
Но ще покажа, че имам и сила,
и воля да се променя.

През моменти такива на слабости
е важно да се съхраня.
Да изпитам отново и радости,
да загърбя всяка тъга.

Помогни ми, от нас май зависи
щастието в този живот!
Малко разбиране и компромиси -
важни повече и от имот.



5.11.2013 г.

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??