Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Искам да знаеш още нещо, защото е безмислено да пиша думички след някоя картина. Онова, което ми харесва в твоите картини, е отново същото това усещане за атмосфера, която ми се иска да ме обгърне. Не зная дали се изразявам разбираемо или професионално. Не е комплимент, а само ... констатация.