3 июн. 2006 г., 09:32

* * * 

  Поэзия
462 0 1
Дали в деня, който ни разделя,
живота си с друг аз ще слея?
Дали в часовете, които ни отдалечават,
заключени мечтите ни отново ще остават?
Дали в нощта, когато те сънувам,
и ти ще сънуваш себе си до мен
или в обятията на друга
ще посрещаш своя ден?

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??