3.06.2006 г., 9:32 ч.

* * * 

  Поезия
486 0 1
Дали в деня, който ни разделя,
живота си с друг аз ще слея?
Дали в часовете, които ни отдалечават,
заключени мечтите ни отново ще остават?
Дали в нощта, когато те сънувам,
и ти ще сънуваш себе си до мен
или в обятията на друга
ще посрещаш своя ден?

© Нати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??