3 июн. 2006 г., 23:10

* * * 

  Поэзия
821 0 1
Не съм идеална, знаеш ли?
Ти може би затуй не искаш да си с мене?!
Греша ли? Не, така стоят нещата,
не мога да съм като всички други!
Това съм аз, така ме приеми,
ако не искаш - ето я вратата,
но само моля те ключа ти ми върни,
веднъж преминал прага, няма връщане!
Не мога и не искам да съм друга,
не съм идеална, никой не е,
и ти не си, но себе си не съдиш,
защо тогава съдиш моето сърце???
То в теб се влюби, но сгреши,
защото ти си като всички други,
не си различен, от това боли,
защото дори да знам, все още те
ОБИЧАМ!!!

Това е за един човек, който никога няма да разбере какво е да обичаш истински!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??