4 авг. 2006 г., 19:13

* * * 

  Поэзия
550 0 0

Тоз, що не вярва, казва –

няма щедрост в ръката на създателя,

но двете му ръце даряват

на този, когото той определи.

 

Избирай мястото си вечно.

В пътека права щом се движиш,

пристигаш в рая най-безгрижно.

© Мохамед АлиБаба Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??