4.08.2006 г., 19:13 ч.

* * * 

  Поезия
547 0 0

Тоз, що не вярва, казва –

няма щедрост в ръката на създателя,

но двете му ръце даряват

на този, когото той определи.

 

Избирай мястото си вечно.

В пътека права щом се движиш,

пристигаш в рая най-безгрижно.

© Мохамед АлиБаба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??