31 июл. 2006 г., 01:35

* * * 

  Поэзия
561 0 3
Ще взривя ябълката на раздора
само да я разбера къде расте,
ще инжектирам в тялото си противоотрова,
за да не успее и моята душа с гняв да натрови.

Искам да убия страха,
обвил с черни пръсти моето сърце
на прах нека в миг той се превърне
и да живея в сигурност,без съмнения!

Желая теб да преоткрия!
В сърцето ти да се преродя,
да забравим всичко лошо през годините,
за да бъде нестихваща любовта в твоето сърце.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??