1 окт. 2005 г., 16:28

* * * 

  Поэзия
937 0 1

Затворих очи и полетях
нагоре и все по-нагоре.
Някой отстрани ми ръкопляскаше,
друг ми стискаше палци,
а трети се молеше
час по-скоро да се събудя
и да падна в калта.
А аз, лекокрилата,
не знаех,
че всъщност не съм се отделяла
от земята...

© Станка Парушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??