Oct 1, 2005, 4:28 PM

* * * 

  Poetry
943 0 1

Затворих очи и полетях
нагоре и все по-нагоре.
Някой отстрани ми ръкопляскаше,
друг ми стискаше палци,
а трети се молеше
час по-скоро да се събудя
и да падна в калта.
А аз, лекокрилата,
не знаех,
че всъщност не съм се отделяла
от земята...

© Станка Парушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??