11 апр. 2010 г., 08:46

* * * 

  Поэзия » Другая
550 0 0

Не мога да повярвам, че дойде и този миг!
Не мога да повярвам за какво пиша в момента този стих!
Катастрофа ужасна взе живота на двамина,
страх ме е да продължа с другата рима..

Гери и Дидо - братче и сестриче бяха,
но за части от секундата със живота си се разделиха!
Пак шофьора на Шумахер се правеше,
сякаш във някакъв филм играеше!

Кажете ми, моля ви, че всичко е лъжа,
не мога да повярвам, че това е истина!
От тоя свят си заминаха две невинни душици,
дано горе да бъдат по-щастливи!

© Мариана Манева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??