3 нояб. 2009 г., 01:34

* * * 

  Поэзия » Философская
670 0 5

Като дим от цигара,
желана за двама,
за трети презряна,
от устни незнайни се лях.

И политнах омаяна
към синевата безкрайна,
и нечиста, нетрайна
и наивна - безумна живях.

И видях свят чудесен,
а усетих го чужд и студен,
усетих го в мен.
Родена от грешката бях.

Като дим от цигара,
в полета кратък
се слях с небесата.

© Марина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??