Nov 3, 2009, 1:34 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
597 0 5

Като дим от цигара,
желана за двама,
за трети презряна,
от устни незнайни се лях.

И политнах омаяна
към синевата безкрайна,
и нечиста, нетрайна
и наивна - безумна живях.

И видях свят чудесен,
а усетих го чужд и студен,
усетих го в мен.
Родена от грешката бях.

Като дим от цигара,
в полета кратък
се слях с небесата.

© Марина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??