25 янв. 2006 г., 20:49

* * * 

  Поэзия
608 0 0

* * *

От очите ми падат кристали,
появили се от някъде, но не ей така.
Това някъде, сега е далеч,
но щом за  него са тези кристали,
аз пътувам натам.
Не зная кога ще достигна желаната цел,
но вярвам, че ще се случи...
Дори и след края на този объркан свят!

© Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??