Jan 25, 2006, 8:49 PM

* * * 

  Poetry
609 0 0

* * *

От очите ми падат кристали,
появили се от някъде, но не ей така.
Това някъде, сега е далеч,
но щом за  него са тези кристали,
аз пътувам натам.
Не зная кога ще достигна желаната цел,
но вярвам, че ще се случи...
Дори и след края на този объркан свят!

© Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??