11 мая 2007 г., 14:23

* * * 

  Поэзия
519 0 3
                               *   *    *

               КАТО ПРАШИНКИ
               СМЕ ВСЕЛЕННИ, МАЛКИ,
               БОРИЧКАЩИ И ЖАЛКИ...

               ИЗПЪЧИЛИ ГЪРДИ,
               АЛЧНИ И ЗЛИ -
               ВСИЧКО МЕРЯТ
               СЪС ИМОТИ И ПАРИ...

               ДУШИТЕ ВКАМЕНИЛИ,
               ЗА МИЛОСЪРДИЕ НЕХАЯТ,
               ДОБРОТА ЩО Е? - НЕ ЗНАЯТ.

               КАМО ЛИ РАДОСТ
               ДА ДАРЯТ?!...
               ВСЕКИ ДА ОБИЧАТ,
               В БЕДА ДА ПОДКРЕПЯТ...

               МИСЪЛТА ПАРЛИВА
               ПАЛИ И ТЪЖИ...
               ДУШАТА МИ СВИТА,
               ЗА ДРУГ ЖИВОТ ТЪЖИ...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??