Да имах онова, което остава
след гъвкави думи от нежни слова...
Да имах онова, което прощава
на разбити скърбящи сърца...
Тогава пък щях света да обърна,
за да имам онази мечта,
в която се взирам и често осъмвам,
макар и безкрайно сама!
© Единствена Все права защищены