1.08.2007 г., 11:19 ч.

* * * 

  Поезия
504 0 3
* * *

 

Да имах онова, което остава
след гъвкави думи от нежни слова...
Да имах онова, което прощава
на разбити скърбящи сърца...


Тогава пък щях света да обърна,
за да имам онази мечта,
в която се взирам и често осъмвам,
макар и безкрайно сама!

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??