15 мая 2008 г., 00:19

*** 

  Поэзия
454 0 0
          ***
Паднали ангели,
разбити мечти,
неосъзнати надежди
в свят от лъжи.

Потъваш в бездната,
обгръща те мрака.
Усещаш ли болката -
зад ъгъла чака.

Сама си - не знаеш ли?
Страхът те обзема.
Паника! Ужас!
Чувстваш душата си така наранена.

© Искра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??